Toernooi

De toernooien zitten er helaas weer op. Het waren weer 2 leuke toernooien met terechte winnaars. Helaas is het de ZVV Borger niet gelukt om een van de toernooien te winnen. Volgend jaar dus maar weer proberen.

Zaterdag  10 januari was het 1e team aan de beurt om het goede voorbeeld te geven. Na een goed begin van het toernooi werd het snel duidelijk dat het tussen ZVV Borger en de Slingerij zou gaan. In het onderlinge duel viel de beslissing ook niet. Na het gelijkspel leek het op doelsaldo aan te komen. Helaas liep het de laatste wedstrijd van de ZVV Borger anders af en won de Slingerij uiteindelijk het toernooi toch nog op punten.

Op zaterdag 17 januari was het de beurt van het 3e team om in actie te komen. We waren benieuwd of ze het goede voorbeeld van het 1e team zouden volgen. Ook het 3e team won de eerste 2 wedstrijden overtuigend en het leek alsof er toch nog een toernooiwinst inzat voor ZVV Borger. Ook hier was het na de eerste 2 speelronden spannend en ging het tussen ZVV Borger en Grau, maar net als bij het 1e team kon ook het 3e team het niet waarmaken in de andere wedstrijden. Helaas voor ons maar ook hier was het uiteindelijk een terechte winnaar namelijk Grau.

Zoals vanouds waren ook de avonden nog erg gezellig. Mede dankzij het Rad van Avontuur en de nodige drankjes gingen de feestjes nog tot diep in de nacht door.

Wij als ZVV Borger willen ook de andere deelnemende teams bedanken voor deze mooie toernooien en wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te mogen begroeten.