Toernooi 2018

Een geweldig jaar voor Zvv Borger, dat de laatste jaren in de lift zit. Zowel qua aantal leden als teams, de vereniging staat er momenteel goed op. Dat uitte zich onder andere in een kampioenschap voor ZVV Borger 2. Een puike prestatie en een mooie beloning voor de zaalvoetbalvereniging Borger, dat momenteel hard aan de weg timmert.

In het huidige seizoen zijn de teams ook alleraardigst van start gegaan en doen zowel Zvv Borger 1 alsmede Zvv Borger 3 mee om de bovenste plaatsen in hun klasse. De tweede seizoenshelft beloofd dan ook nogal heel wat spektakel. Blijf de club dan ook volgen via social media als Facebook en Twitter.

Naast de zaalcompetities is het in de maand januari tijd voor de traditionele zaaltoernooien van Zvv Borger. Bijzonder is dat dit alweer de 40e jaargang van het prestigieuze toernooi is. Elk jaar kan Zvv Borger over twee avonden een eclatant deelnemersveld verwelkomen, die om de felbegeerde bekers komen strijden. Veelal oude bekenden, die er naast een sportieve avond ook nog eens een gezellige avond met elkaar van maken. Een toernooi dat bekend staat om zijn sportiviteit en gezelligheid en daarom al meer dan 40 jaar succesvol is.

Zoals elk jaar is het toernooi verdeeld over twee avonden. De eerste avond zal gespeeld worden op 6 januari.  Dan komt onder andere het derde van ZVV Borger in actie, dat hoge ogen zal willen gooien op deze avond. In de competitie draait men voortreffelijk, maar weet men dit ook te laten zien tijdens dit toernooi. De druk zal hoog zijn met geduchte opponenten zoals de Anneroelen, Grou en Terschelling. En wat te denken van EEC dat zeker niet haar meerdere zal willen herkenning in de naaste buurman. Het beloofd een mooie eerste avond te worden op zaterdag 6 januari als de bal rond de klok van 18 uur gaat rollen.

Ook avond twee beloofd een gedenkwaardige te worden met twee deelnemende teams van Borger. Vooral Zvv Borger 1 zal zich van haar betere kant willen laten zien, nadat het vorig jaar kansloos onderaan eindigde. Het heeft echter flinke concurrentie met teams als de Slingerij en SJS. Ook zal Zvv Borger 2 het maximale willen geven, wat ook zal gelden voor SGO, dat weet wat het is om in de koel te spelen. Een mooie avond, die zomaar eens een verassende winnaar kan opleveren of toch niet? Het zal er zeker om gaan spannen op 20 januari als er om 18:00 uur wordt afgetrapt.

Het beloven dan ook weer twee fantastische avonden te worden in Sporthal De Koel, waarbij ook het rad van avontuur na het toernooi zijn werk zal gaan doen. Naast veel spektakel op het veld is er dus ook veel spektakel naast het veld, dus kijk, geniet en beleef een van de mooiste zaaltoernooien.

Zvv Borger is dan ook trots dat het weer in staat is geweest om twee fantastische toernooien te kunnen organiseren. Het wenst zowel deelnemers als kijkers heel veel plezier op beide avonden. Tot slot ook nog een dankwoord richting de trouwe sponsoren die er mede voor zorgen dat het toernooi tot in de puntjes  geregeld is. Tot 6 en 20 januari in Sporthal De Koel!